И Барселона посяга към името на стадиона си


И Барселона посяга към името на стадиона си
Снимка: Getty Images / Guliver

2086 0

Името на стадиона на Барселона "Камп ноу" може да бъде измемено, съобщава каталунският вестник "Спорт". Към традиционното название може да се добави брендът на катарската авиокомпания "Qatar Airways". Това обяви представителят на авиокомпанията Акбар Ал Бакер. Така стадионът на каталунците може да се нарече "Камп Ноу Qatar Airways".

"В нашата компания всичко е възможно. Ние сме открити за изненади и една от тях може да бъде преименуването на стадион "Камп ноу", заяви Ал Бакер.

Както е известно, каталунският клуб е свързан с "Qatar Airways" чрез спонсорски контракт. В момента двете страни водят преговори за продължение на договора. "Qatar Airways" в момента инвестира в Барселона 30 милиона на сезон, но "синьо-червените" разчитат помощта да нарасне с още 20 милиона.

По-рано бе съобщено, че Барселона може да се откаже от сътрудничеството с авиокомпанията, контрактът с която е до 2016 година. Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу обяви, че клубът следи ситуацията в Катар, където в момента "има социални и политически аспекти", които ги е нямало преди 4 години, когато е бил подписан контрактът.

Неотдавна излезе информация, че друг испански гранд - Реал Мадрид, ще преименува стадиона си на "Абу Даби Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички