Холандски национал шофира пиян, задържаха го в полицията


Холандски национал шофира пиян, задържаха го в полицията
Снимка: Guliver/GettyImages

1431 0

Крилото на Севиля и холандския национален отбор Куинси Промес за пореден път се забърка в неприятна ситуация, след като бе заловен да шофира в нетрезво състояние, съобщи "El diario de Sevilla". 26-годишният футболист е бил спрян за проверка край Марбея и дрегерът е отчел 0,6 промила концентрация на алкохол в кръвта, което е два пъти повече от допустимото.

Полицията е конфискувала автомобила, а Промес трябва да се яви в съда на 24 декември. Той е обвинен, че е поставил под заплаха безопасността на пътното движение. Промес, който игра в 13 мача на Севиля този сезон, по време на почивката си на остров Ибиса през лятото бе арестуван от испанската полиция за побой над съпругата си.

Тогава пострадаха и хора, опитали се да успокоят играча. Промес има 34 мача и шест гола за отбора на Холандия, който не игра на Световното първенство в Русия. Крилото е бивш играч на Аякс и Твенте, а към испанския гранд той се присъедини през изминалото лято.

Междувременно един от най-добрите играчи в холандския футбол през последните години, Ариен Робен, разкри дали това ще бъде последният му сезон на футболната сцена. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички