Хидинк: Обожавам Меси, Роналдо не е фукльо


Хидинк: Обожавам Меси, Роналдо не е фукльо
Снимка: Getty Images/Guliver

2064 0

Селекционерът на Холандия Гуус Хидинк говори за представянето на тима на Мондиал 2014, както и за двете най-големи звезди на съвременния футбол - Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

"Холандският отбор на световното първенство в Бразилия показа добър резултат. Нека бъдем честни, той не винаги игра футбола, който бихме искали да видим, не показва нашия стил, но резултатът.. (Трето място - б.р.) съществува, и трябва да се уважава. Както и това че ключова роля изигра Ариен Робен, който проведе великолепен турнир. Но аз в този случай съм предубеден, тъй като съм холандец", коемнтира специалистът.

"Що се отнася до другите, винаги съм обичал и ще обичам играта на Лео Меси, огромно наслаждение е да я наблюдаващ. Кой още? Знаете, че с Карло Анчелоти сме много близки. И съм в час как Кристиано Роналдо работи над себе си. Да, на някои хора понякога им изглежда, че се перчи с мускулатурата си. Но аз знам колко той "инвестира" в кондицията си. Всеки ден Кристиано работи допълнително във фитнеса. Заслужава огромно уважение за това", категоричен е Хидинк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички