Хавиер Тебас: Този вариант на Суперлигата е по-лош и от първия (ВИДЕО)


Хавиер Тебас: Този вариант на Суперлигата е по-лош и от първия (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

537 0

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас възобнови войната си срещу създаването на Суперлигата, зад която стоят най-вече Реал Мадрид и Барселона. Според него новия проект за формата е дори по-лош и от този през 2019 година.

"През 2019 г. те вече се опитаха да "промъкнат" състезателен формат, много подобен на този, който сега се препоръчва от "A22Sports", но този е още по-лош. Няма да можете да ни заблудите“, написа Тебас в туитър, заедно с видео, обясняващо защо от Ла Лига смятат, че Суперлигата е "вълк в овча кожа".

От Суперлигата пък с голямо обещание

Ла Лига е яростно против Суперлигата

Главният изпълнителен директор на компанията, организираща предложената Суперлига, Бернд Райхарт твърди, че безплатното излъчване на мачове ще бъде постоянна характеристика, а не само примамващо начално предложение. Според него Шампионска лига не се представя по начина, по който би трябвало да се.

"Най-добрият футбол има потенциала да достигне до аудитория, която може да бъде рефинансирана чрез реклама, като например безплатна телевизия. А за феновете, които искат по-сложен и изтънчен продукт, има първокласно съдържание срещу заплащане. Но всички мачове ще се предлагат по целия свят на тяхната собствена платформа и с безплатен достъп", категоричен бе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички