Хамес: Да играя за Реал е мечтата на живота ми


Хамес: Да играя за Реал е мечтата на живота ми
Снимка: Getty Images/Guliver

9279 0

Колумбийският халф Хамес Родригес прави всичко възможно, за да поддържа интереса на Реал (Мадрид) към себе си и да стигне до мечтания трансфер в "Кралския клуб". Авторът на шест гола в пет мача на световното първенство за Колумбия се обясни в любов на "белите" в интервю за "Marca".

"Всички играчи на Реал (Мадрид) са първокласни. Кристиано Роналдо е голям футболист, истинска звезда. Ще бъда горд да играя с него, ще бъде чест за мен. Той напълно си заслужи "Златната топка", заяви играчът на Монако.

"Обичам Реал оттогава, когато в отбора играеха Зидан, Роналдо, Роберто Карлош, Фернандо Йеро. От тогава внимателно следя тима", допълва съотборникът на Димитър Бербатов.

"Евентуален мой трансфер в Реал би станал реализиране на моя мечта, но сега аз уважавам своя клуб. Последната дума за това е на Монако. Но да играя в Реал е мечтата на моя живот. За мен би била голяма чест да играя в отбор с такива звезди. Поласкан съм от интереса на клуб като Реал към мен. Да отида в клуба на мечтите си - това е блаженство. Уважавам другите клубове, но Реал си е Реал", категоричен е Хамес Родригес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички