Голмайстор? Машина за пари? Не, най-ценното качество на Роналдо е ...


Голмайстор? Машина за пари? Не, най-ценното качество на Роналдо е ...

3534 0

Кристиано Роналдо никога не е имал добър имидж пред милиони феновете, които го смятат единствено за консуматор на терена и машина за пари извън него. След триумфа на Португалия на Евро 2016 обаче много от стереотипите от сорта на "арогантен" и "егоист" биват разбивани от неговите съотборници.

Пръв Едер излезе пред медиите и сподели, че Роналдо го е надъхал преди да влезе на терена и дори му е казал, че именно той ще вкара победния гол.

Вчера Рикардо Куарешма разказа историята на Кристиано в Спортинг, където в академията са му казвали, че никога няма да стане голям футболист.

Сега и съотборникът му в Реал Мадрид Пепе разкри много важна черта от характера на футболист №1 за 2014 година - лидерството и отдадеността към съотборниците.

Защитникът на "селесао" даде интервю за португалска медия, цитирано от испанското "EFE", в което споделя, че откакто е в националния отбор Роналдо винаги приема по-младите футболисти радушно, обръща им особено внимание и прави всичко по силите си, за да се чувстват добре в отбора.

Малък, слаб, не става - това са казвали на Роналдо преди да стане това, което е днес

Роналдо е основният "виновник" за семейната атмосфера в отбора на Португалия по време на Евро 2016 и Пепе е категоричен, че именно вярата на Кристиано е оказала решаваща роля целият отбор да повярва, че титлата на Евро 2016 е възможна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички