Голямата уста на Рафа Бенитес му струва много скъпо


Голямата уста на Рафа Бенитес му струва много скъпо

1628 0

Ръководството на Реал Мадрид ще спре да плаща неустойката на вече бившия старши-треньор на тима Рафаел Бенитес, научи португалското издание "А Бола"

Както е известно, испанският треньор беше уволнен в началото на 2016 година, като за това си действие Флорентино Перес трябваше да му плати сериозно обезщетение в размер на почти пълната сума по контракта на Бенитес (който беше за 2 години).

В договора на бившия мениджър на Ливърпул обаче е имало клауза, която му забранява да коментира вътрешна информация относно Реал Мадрид. Забрана, която Бенитес наруши по време на мачовете в Шампионска лига.

По време на едно от участията си като гост-анализатор, шампионът с Валенсия коментира, че Флорентино Перес се бърка сериозно в работата на спортно-техническото ръководство и това пречи на отбора да се развива и да печели трофеи.

Това е директно нарушение на клаузата и, след като Реал Мадрид вече е изплатил един транш на Бенитес, следващите части от сумата просто няма да му бъдат преведени. Ръководството на тима е убедено, че ако случаят стигне до съда, то "кралския клуб" ще спечели делото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички