Главоболията за Зидан нямат край, още един играч се контузи


Главоболията за Зидан нямат край, още един играч се контузи
Снимка: Guliver/GettyImages

2104 0

Зинедин Зидан има нови проблеми с контузен играч. След проведени тестове от медицинския щаб на Реал Мадрид, Хамес Родригес е диагностициран с мускулна травма на десния крак. Не е ясно колко ще отсъства колумбиеца, написаха от "белия балет".

Според Marca Хамес със сигурност ще липсва в предстоящия двубой с Виляреал в края на седмицата. Колумбиецът няма да бъде част и от лагера на националния тим за срещите с Бразилия (7 септември) и Венецуела (11 септември).

Иначе това е деветата контузия в отбора, след като се завърна от лятната си почивка. Хамес започна титуляр в двубоя срещу Валядолид в събота, като това бе първи негов мач за Реал от месец май 2017 година. Първоначално Зинедин Зидан нямаше намерение да разчита на колумбиеца, но многото травми промениха мнението му. Все още се очаква и Еден Азар да се възстанови от контузия, за да направи официалния си дебют.

Наскоро медиите във Франция обявиха, че Реал Мадрид е изпратил поредна оферта към ПСЖ за Неймар, но тя моментално е била отхвърлена. Каква е била офертата може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички