Гатузо се разкая след края на "приказката" му с Валенсия


Гатузо се разкая след края на "приказката" му с Валенсия
Снимка: Getty Images/Guliver

1838 0

Треньорът на Валенсия - Дженаро Гатузо, излезе с официална позиция, след като се раздели по взаимно съгласие и вече не е наставник на "прилепите". Той напусна клуба на 30-и януари, след като отборът бе влязъл в серия от две поредни загуби, втората от които с 0:1 при гостуване на Валядолид.

"Благодаря много на медиите, които проявиха разбиране с тези седем месеца, в които бях тук. Благодаря на публиката, която е невероятна, защото винаги пълнеше "Местая".

Съжалявам за това, което стана, но такъв е животът. Пожелавам късмет на Воро, защото го чака много трудна работа, но разполага и с много добри играчи", написа италианският специалист в съобщението си.

"Решихме да вървим в тази посока, но със спокойствие и уважение. Това е много голям клуб и невероятен град. Напред, Валенсия", добави Гатузо в изказването си.

Припомняме ви, че той пое "прилепите" на първи юли 2022-а година и ги оставя на 14-а позиция след 18 мача в Ла Лига. Той напуска испанския тим и с негативен рекорд във всички турнири - 7 победи, 5 равенства и 10 загуби.

Вижте повече за края на отношенията между Дженаро Гатусо и Валенсия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички