Гари Невил след срама срещу Барселона: Недопустимо е


Гари Невил след срама срещу Барселона: Недопустимо е
Снимка: Getty Images/Guliver

1834 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил продължава с несполучливия си старт на треньорската кариера. Връх стана вчерашното поражение от Барселона с категоричното 7:0 на "Камп Ноу", което е най-унизителната загуба на Валенсия през новия век.

"Тази нощ няма да спя добре. Това е едно от най-лошите ми преживявания, откакто съм във футбола", каза тъжно Невил, който допълни, че няма намерение да подава оставка.

"За последно се съмнявах в себе си преди 18 години. След това развих механизми, с които да се справям със ситуациите. Най-много съжалявам за феновете на Валенсия. Те не заслужават да гледат подобни представяния от любимия си отбор.

"Играхме срещу трима от най-добрите футболисти в света и им оставихме толкова пространство. Недопустимо е, но трябва да се възстановим много бързо. Трябва да спечелим следващия мач в първенството.

Стоях на резервната скамейка, чувствайки се безпомощен. Опитвах се да променя нещо. Все пак да не забравяме, че играхме срещу фантастичен отбор, но резултатът е недопустим. Беше болезнено", каза още Невил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички