Гарет Бейл разкри защо Реал брои 100 млн. евро за него


Гарет Бейл разкри защо Реал брои 100 млн. евро за него
Снимка: Getty Images/Guliver

2692 0

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл направи равносметка за времето, което прекара на "Бернабеу". Уелсецът дойде в "Кралския клуб" на 1 септември 2013 година от Тотнъм.

"Това е страхотен период. Реал е велик клуб, от който очакванията са високи. Дойдох тук и не се представих лошо. Спечелихме четири трофея, което е добър резултат, но искаме още много. За това време се случиха много добри неща. Мисля, че все повече усъвършенствам уменията си да контролирам топката. Във Висшата лига отборите много атакуват чрез пробиви от едното до другото наказателно поле, а в Испания отдават голямо значение на владението на топката. Мисля, че в този компонент доста съм израснал, както и в завършването на атаката. Като цяло, прогресирам, но чувствам, че има още много над какво да работя", заяви Бейл, цитиран от сайта на УЕФА.

Звездата на "Белия балет" разкри и причината, поради която Реал е броил колосалната за него сума.

"Помня, когато дойдох в клуба, че президентът ми каза, че са ме купили, за да спечелим Десетата купа на Шампионска лига. Преминах в Реал именно за това, за да играя в Шампионска лига и да спечеля този турнир. Страхотно е, че успях да го постигна в дебютния си сезон. След триумфа преживяхме много хубави моменти, особено когато се завърнахме в Мадрид и празнувахме с феновете на площад "Сибелес". Всичко беше великолепно, никога няма да го забравя", разкрива Гарет Бейл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички