Футболист се сбогува с Барселона без да има официален трансфер


Футболист се сбогува с Барселона без да има официален трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

2332 0

Защитникът на Барселона Люка Дин още не е финализирал трансфера си в Евертън, но вече се сбогува официално със съотборниците си в каталунския тим. 

"Искам да багодаря на всички вас. Първо, на клуба, който ми даде абсолютно всичко от мига, в който пристигнах. Благодаря на всички физиотерапевти, на треньорския щаб, с които работих, на треньорите, на охранилите, готвачите в кухнята и всички, които правят така, че клубът да изглежда като семейство.

Публиката винаги е била зад отбора, а това ми осигури много топлота през последните 2 години. Градът Барселона завинаги ще има място в сърцето ми заради това, което изживях там, и заради невероятните му хора.”

Най-накрая благодаря и на моите колеги, които преди да бъдат най-добрите футболисти на планетата са едни изумителни хора, които винаги са готови да помогнат. Пиша всичко това, за да кажа, че Барса е повече от клуб, това е едно невероятно семейство. Много силна прегръдка на всички вас и пожелания за късмет през сезона”, написа Люка Дин. През последните два сезона изигра общо 46 мача. Едва 12 от тях обаче дойдоха в Ла Лига през миналия сезон.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички