Френски ас донесе победа на Атлетико (М) над Райо Валекано


Френски ас донесе победа на Атлетико (М) над Райо Валекано

1818 0

Френският нападател Антоан Гризман осигури победата на испанския шампион Атлетико (М) над Райо Валекано в мач от 20-ия кръг на Примера дивисион. "Дюшекчиите" спечелиха с 3:1 в столичното дерби и вече са само на 4 точки от първото място във временното класиране. Успехът на "Висенте Калдерон" позволи на Атлетико да продължи преследването на грандовете Реал (М) и Барселона.

Френският национал Антоан Гризман откри резултата в полза на домакините още в 12-ата минута. В 22-ата привлеченият в началото на сезона от Реал Сосиедад нападател удвои, след като получи отличен пас от Марио Манджукич. Роберто Трашорас намали на 1:2 в 35-ата, а крайното 3:1 оформи Манучо Гонсалвеш, който си отбеляза автогол в 56-ата минута.

След успеха си Атлетико остава на трето място с 44 точки, но отново е само на 4 точки от лидера и градски съперник Реал, а от втория Барселона изостава с 3. Райо Валекано е на десета позиция с 23 точки. Следващият мач на "дюшекчиите" е срещу Барселона в реванш от 1/4-финалите за Купата на Краля. Играчите на Диего Симеоне загубиха с 0:1 на "Камп Ноу", а мачът на "Висенте Калдерон" е идната сряда от 22,00 часа, българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички