Флорентино към CR7: Продадем ли те, купуваме Меси


Флорентино към CR7: Продадем ли те, купуваме Меси

3746 0

Реномираното испанско издание "AS" излезе с изключително любопитен материал относно бъдещето на Сeрхио Рамос в Реал Мадрид.

Лично Кристиано Роналдо, който се намира на почивка в Маями, е звъннал на втория капитан на "белия балет", за да изрази подкрепата си към защитника относно новия му договор с 10-кратния европейски шампион.

Звездата на "кралете" е бил категоричен, че иска Рамос да остане в Реал, но ще го разбере, ако напусне заради неразбирателството си с Флорентино Перес.

Както е известно през лятото на 2013 година Кристиано Роналдо подписа нов договор с Реал Мадрид, който го превърна в най-добре платеният футболист на планетата (17 милиона евро на сезон).

"AS" обаче разкрива, че преговорите с Перес не са минали гладко, а президентът е заплашил, че ако Роналдо настоява за трансфер, то той ще използва тези пари, за да купи звездата на Барселона Лионел Меси.

Блъфът на Перес не е минал, тъй като няма вариант Ла Пулга да напусне "блаугранас", и то за клуба от столицата. Това е принудило Перес да изпълни финансовите изисквания на Роналдо. Оттогава насам обаче отношенията между двамата са доста обтегнати.

Положението на Рамос е не по-различно, тъй като защитникът иска 10 милиона евро годишна заплата в ролята си на втори капитан и един от най-добрите бранители в света. Той е склонен да взима и по-малко, но офертата от 7.5 милиона е неприемлива за андалусеца.

Освен това Серхио плаши да напусне, а сериозен апетит към него проявява ръководството на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички