Флорентино е най-доброто попълнение на Барселона, обяви негов съперник


Флорентино е най-доброто попълнение на Барселона, обяви негов съперник

1491 0

Бившият претендент за поста президент на Реал Мадрид Еухенио Мартинес Браво заяви, че настоящият шеф на клуба Флорентино Перес е посрамил испанския гранд.

"Сиатуацията с Де Хеа оказа крайно негативно влияние върху имиджа на Реал, заяви Браво пред "Ас". - Членовете на съвета започнаха да se осъзнават. Мисля, че те твърде дълго мълчаха за катастрофалното управление на Флорентино".

"Хората започват да забелязват, че откакто се появи Флорентино Перес, Барселона и другите клубове спечелиха много повече трофеи. Колко той похарчи за трансфери в Реал? Стотици милиони?", продължава той.

"Бих казал, че Перес е най-доброто попълнение на Барселона. Каталунците искат да го виждат начело на Реал дълги години, тъй като е ясно, че с него клубът няма спортна стратегия", категоричен е Браво.

"Не трябва да забравяме нашите корени и Сантяго Бернабеу, който бе много скромен човек. Той казваше: Фланелката на Реал може да бъде зацапана с пот и кръв, но с позор - никога". Перес успя да направи това: зацапа я с позор".

Флорентино Перес бе начело на Реал Мадрид в периода 2000-2006 г., а през 2009 г. отново се завърна на "Бернабеу" като президент.

От момента на неговото завръщане Реал по веднъж е печелил титлата на страната и Шампионска лига. За този период Барселона стана шампион на Европа два пъти и спечели 4 пъти титлата в Примера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички