Филипе Луиш: В Испания не дават да докоснеш с пръст Меси


Филипе Луиш: В Испания не дават да докоснеш с пръст Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1617 0

Защитникът на Атлетико (Мадрид) Филипе Луиш заяви, че в Испания звездата на Барселона Лионел Меси е недосегаем. Той е пазен от медиите в страната, и не само.

"Не знам какво да кажа за фаула си срещу Меси. Не отричам, че заслужих отсраняването си, но не исках да причиня нещо лошо на Лионел. Това беше нещо обичайно в много напрегнатия мач срещу Барселона. За него се говори много, защото правилата са били нарушени срещу Меси. Медиите го защитават, в Испания Лео не може да бъде докоснат и с пръст. Така е било във всеки мач срещу Барселона, така ще бъде и занапред", заяви бразилецът за Four-four-two.

Той говори и за отношенията си с Жозе Моуриньо по време на престоя си в Челси.

"Моуриньо винаги е заобиколен от интриги. Но той е прекрасен треньор, който винаги се опитва да получи максимума от играчите си. Мисля, че именно заради това понякога има проблеми с играчите. Той изисква толкова много, че не всеки може да се справи. Но аз и той имахме добри отношения. Той ми помогна, когато изразих желание да премина в Атлетико. Моуриньо е много добър треньор. Жалко, че не го убедих да ми се довери с място в титулярния състав на Челси", посочи Луиш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички