Фиго за "Ел Класико": Защо го отмениха, аз играех без да съм в безопасност?

Една от легендите на близкото минало - португалецът Луиш Фиго, коментира отлагането на супердербито в испанския футбол - "Ел Класико". Припомняме, че в различни етапи от кариерата си той е бил част както от Реал Мадрид, така и от Барселона.

"Играех в Барселона, а моята сигурност не беше гарантирана. Не виждам защо мачът не можеше да бъде изигран. В днешно време, ако трябва да гарантираш сигурност, просто го направи. Да сменяш датата на такова значимо събитие просто дава сила на тези хора, те обичат да бъдат чувани, но футболът не е политика" - заяви Фиго.

Пике: Боят по Реал Мадрид с 5:0 вече не ни носи радост

Защитникът на Барселона Жерар Пике обяви, че вече не изпитва радост, когато побеждава Реал Мадрид на неговия стадион. Каталунецът направи признан...

Той коментира и думите на Емануел Пти, който скоро заяви, че е бил жертва на расизъм в съблекалнята на каталунците. Португалецът признава, че не е имало подобни случаи по неговото време. А какъв изключително сериозен удар пое Реал Мадрид преди дербито, което е след по-малко от две седмици (18.12) - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!