Фернандо Торес със силни думи за сбогуване с Атлетико (Мадрид)


Фернандо Торес със силни думи за сбогуване с Атлетико (Мадрид)
Снимка: Getty Images/Guliver

1928 0

Фернандо Торес се раздели за втори път с юношеския си отбор Атлетико Мадрид. Хлапето вчера изигра последния си мач, като изведе тима с капитанската лента и вкара два гола за равенството 2:2 с Ейбар.

След края на двубоя той изнесе и реч на стадион "Уанда Метрополитано", с която донесе много сълзи на феновете.

"Искам да благодаря на всички, които учиха, на моите колеги, на спортно-техническия щаб, на лекарския екип и на всички вас, които сте тук.  Изминалите три години и половина бяха невероятни. Горд съм. Сега ви оставям, но знам, че един ден ще постигнете онова, което футболът ни дължи. Отборът е спечелил много по-малко от това, което заслужава. Искам да кажа, че никога не съм се нуждаел от титли и трофеи, за да се чувствам като най-обичания играч на света.

Оставям зад гърба си 404 мача. Тежко е, защото сега е финалът. Би ми харесало, ако запомните винаги този миг. Когато ви попитат защо сте от Атлетико, спомнете си този щастлив момент, гордостта и усещането да сме част от това голямо семейство. Не ми остава друго, освен да кажа, че за мен бе чест и привилегия да нося фланелката на Атлетико, да играя с тези футболисти. От сърце ви казвам, че ме накарахте да се чувствам най-щастливия човек на света", сподели Ел Ниньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички