Феновете на Реал освиркаха Йодегаард


Феновете на Реал освиркаха Йодегаард

1262 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Мартин Йодегаард изпадна в немилост пред феновете на тима. По време на последния мач на Кастилия срещу Туделано норвежецът излезе като титуляр, а в 65-ата минута бе сменен от треньора на резервния тим на "белите" Зинедин Зидан. Напускайки терена, вундеркиндът е бил освиркан от няколко от привържениците на "кралете", съобщава "Goal".

В допълнение, вестник "Ас", поставяйки оценки на играчите на Кастилия, игнорира Йодегаард и го остави без оценка. Мачът завърши 1:1.

Наскоро "Ас" съобщи, че норвежецът игнорирал тренировките на отбора си, предпочитайки да се готви само в деня преди мачовете. 16-годишният футболист и неговият баща настояват за клауза в контракта, която дава възможност на играча да тренира с първия отбор на Реал пет дни в седмицата.

Йодегаард се присъедини към испанския гранд през зимния трансферен прозорец. "Кралете" платиха за него 4 милиона евро, а заплатата му е 105 000 евро на седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички