Ето защо Коке нарече Роналдо "гей" (ВИДЕО)


Ето защо Коке нарече Роналдо "гей" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

6311 0

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо показа защо точно той е фаворит за Златната топка след бляскавото си представяне в дербито срещу градския съперник Атлетико.

Португалският национал наниза хеттрик и увеличи на преднината на "краския клуб"  на четири точка на върха в Ла Лига, след разочароващото нулево равенство на Барселона срещу Малага, но той влезе в заглавията и с инцидент по време на горещата съботна среща.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед влезе в пререкание с халфа на "дюшекчиите" Коке, след единоборство във въздуха за висока топка в наказателното поле на Атлетико. Очевидно Роналдо реши, че Коке е влязал прекалено агресивно в ситуацията, защото, след като се приземи, той замахна към полузащитника на Атлетико стил  Роки Балбоа.

Това бе последвано от кратко спречкване между двамата , но реферът бързо потуши създалото се напрежение, като показа на всеки един от тях жълт картон и ситуацията се размина без по-сериозни последствия.

След края не срещата, според испанско издание, Роналдо е разкрил пред съотборниците си, че Коке го е нарекъл "гей", а последвалият отговор на португалеца бил, че "Може да е гeй, но поне има много пари".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички