Ето я голямата причина за желанието на Куртоа да премине в Реал


Ето я голямата причина за желанието на Куртоа да премине в Реал
Снимка: Gulliver/GettyImages

1636 0

Новият вратар на Реал Мадрид Тибо Куртоа се обърна към феновете на Челси в своя Facebook профил, като изрази благодарността си за подкрепата, която е получил през годините. Той обаче призна, че се е измъчвал сериозно в Лондон, тъй като децата му живеят в Испания и той е много далеч от тях. Именно това е причината да поиска трансфер в Реал Мадрид.

"Надявам се да разберете, че голяма роля за това решение изигра желанието ми да бъда по-близо до моите деца”, проговори Куртоа, който през есента на 2016 година се раздели с бременната с второто им дете негова приятелка Марта Домингес. Двамата се запознават по време на наема му в Атлетико Мадрид, но скоро след връщането му в Челси, тя избира да се прибере в Испания, а Куртоа обявява, че са се разделили като приятели.

"Децата са най-важното за мен. Не съм прекарвал много време с тях в последните 18 месеца. Едно е да ги гледам на монитора, а друго да растат пред мен”, каза преди Мондиал 2018 Куртоа и в крайна сметка постигна целта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички