Епизод пореден: Дембеле се яви на базата с "болки в стомаха", никой не му повярва


Епизод пореден: Дембеле се яви на базата с "болки в стомаха", никой не му повярва
Снимка: Getty Images

1370 0

Крилото Усман Дембеле продължава да вдига напрежението в Барселона със своето поведение и условията, които поставя на клуба. Французинът пропусна неделната тренировка на тима, като е обяснил, че има проблеми със стомаха. Според вестник AS в днешния ден, понеделник, 24 януари, той се е появил на базата на клуба.

Дембеле, който неведнъж вбеси треньора Шави Ернандес със закъсненията си за заниманията, е бил там в 12,00 часа местно време. Той обаче отново се е оплакал, че го боли стомах, но клубните лекари не са му повярвали и са го накарали да си облече екипа за тренировка.

Според изданието никой на "Камп ноу" не вярва, че футболистът има проблеми със здравето. Сега на французина му предстои да дава обяснения пред Шави и съотборниците си. Очаква се той да бъде наказан за това, че е пропуснал тренировка.

Усман Дембеле вече два пъти поред не е включен в състава за мачовете на Барселона. От клуба не крият, че причината за това е отказът на играча да продължи договора си с клуба. Ето как той бе разкритикуван за отношението си към Барселона от легендата Христо Стоичков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички