Енрике: Срещу Байер ще играем за Меси


Енрике: Срещу Байер ще играем за Меси
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2103 0

Наставникът на Барселона Луис Енрике сподели, че ще бъде трудно за каталунците да играят без голямата си звезда Лионел Меси. Аржентинецът получи контузия в двубоя с Лас Палмас в събота. Енрике заяви, че всички в отбора ще играят за своя съотборник срещу Байер (Леверкузен).

"Да играем без Меси е предизвикателство за нас. Той е незаменим, но ще се опитаме да спечелим заради него, което е допълнителен стимул за съотборниците му. Философията ни остава същата, ще правим това, което правихме и в предишните мачове. Няма да искам от никой да дава повече, за да бъде компенсирано отсъствието на Меси. Неймар ще продължи да играе като Неймар, получава му се играта", заяви Енрике.

Той сподели и очакванията си от предстоящия двубой. "Леверкузен се защитава добре и прогресира, ще ни създадат проблеми, ще е труден мач. Равенството в Рим първия мач придава на утрешния мач голяма важност. Ако искаме да спечелим групата, то трябва да побеждаваме у дома".

Двубоят между Барселона и Байерн (Мюнхен) е утре от 21:45 часа на "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички