Енрике разкри защо Барселона има шанс за Суперкупата на Испания


Енрике разкри защо Барселона има шанс за Суперкупата на Испания
Снимка: Getty Images/Guliver

2313 0

Старши-треньорът на Барселона Луис Енрике е категоричен, че неговият отбор може да обърне развоя в сблъсъка за Суперкупата на Испания

Шампионите записаха унизително поражение с 0:4 от Атлетик (Билбао) на "Сан Мамес", но наставникът на "блаугранас", позовавайки се на факти, смята, че отборът му ще преодолее пасива.

"Вярваме в нашите шансове и ще дадем всичко от себе си, за да успеем. В 18 двубоя от миналия сезон вкарахме четири или повече голове, което ни вдъхва надежда сега. Всичко може да се случи", заяви специалистът на пресконференция днес.

"Нямаме право на никакви грешки, защото само при едно допуснато попадение трябва да върнем шест. С моите колеги в щаба ще се опитаме да върнем настроението сред футболистите. Ако покажем играта от миналия сезон, имаме шансове.

Би било смело от моя страна да кажа, че със сигурност ще успеем, но поне ще опитаме. Никой досега не е правил такова нещо. Очаквам Атлетико да играе по същия начин.

Ако спечелим, печелим всички. Ако загубим - губим всички. Критиките са нормално нещо, когато си се провалил", сподели още Енрике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички