Енрике има какво да каже за новия договор на Меси


Енрике има какво да каже за новия договор на Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2437 0

Старши треньорът на Барселона Луис Енрике изрази увереност, че в най-скоро време суперзвездата на тима Лионел Меси ще обвърже за дълго бъдещето си с клуба.

Настоящото споразумение на аржентинеца с каталунците изтича през лятото 2018, като спекулациите относно това дали той ще остане на Ноу Камп продължават с пълна сила. В началото на седмицата пък се появи информация, че бащата и агент на Меси – Хорхе Хорасио, вече е в Барселона, за да преговаря за новия контракт на сина си.

„Естествено, че тази новина ми харесва. Денят, в който новината бъде оповестена официално, ще бъде страхотен за всички. Когато това стане Меси ще се присъедини към групата от играчи, които вече подновиха договорите си с клуба и ясно изразиха желанието си да останат тук и да бъдат част от семейството на Барселона”, коментира Енрике.

До момента от ръководството на испанския шампион удължиха договорите на Неймар, Серхи Бускетс, Хавиер Масчерано, а вчера президентът на клуба Хоре Мариа Бартомеу разкри, че много скоро нов контракт ще подпише и уругвайският нападател на тима Луис Суарес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички