Емоционален Шави благодари на феновете и всички в Барселона (ЛИНК)


Емоционален Шави благодари на феновете и всички в Барселона (ЛИНК)
Снимка: Getty Images

950 0

Вече е ясно, че Шави Ернандес няма да бъде треньор на Барселона през следващия сезон. Преди около два часа той публикува емоционалното си обръщение за края на престоя му като наставник на "блаугранас", в което преди всичко благодари на феновете и всички работещи в клуба.

"От неделя вече ще бъда просто фен...."

"През целия си живот преди всичко съм бил фен на Барселона и съм желал най-доброто за клуба. Не е лесно да напуснеш отбора на сърцето си, след 2 и половина прекрасни години, но от идната неделя аз ще бъда просто привърженик, който ще го подкрепя от трибуните, било на "Олимпийския стадион" в Барселона, било на "Нуево Камп Ноу".

"Работих с фантастични играчи и искам да им благодаря за всичко. Искам да благодаря и на моите колеги от спортно-техническия щаб, на феновете, на всички служители в клуба, на президента, на борда на директорите, на журналистите и изобщо на всички, с които споделих това приключение през последните сезони. Да живее Барса!", се казва в част от обръщението на Шави, което може да видите без редакторска намеса по-горе, преведено на английски.

Още: След новината за Шави: Треньорът на Севиля се изказа критично по адрес на шефовете на Барселона

Фабрицио Романо разкри подробности за новия треньор на Барселона - Ханзи Флик

Официално: Барселона "би шута" на Шави, Ханзи Флик го наследява

УЕФА наказа Шави за 2 евромача заради поведението му срещу ПСЖ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички