Екс звезда на Барселона: Искам Моуриньо да води каталунците


Екс звезда на Барселона: Искам Моуриньо да води каталунците

2507 0

Бившият нападател на Барселона Самуел Ето'о призна, че би искал начело на каталунския клуб да застане Жозе Моуриньо. Както е известно, съперничеството между Барселона и Реал Мадрид беше най-люто, когато португалецът бе начело на гранда от Мадрид.

"Вече ми омръзна да доказвам, че Моуриньо е един от най-добрите хора във футболния свят. Обявих, че слагам край на кариерата си и той бе първият, който ми изпрати съобщение. Моуриньо заслужава уважение. Всички играчи се сражаваха и бяха готови да убият за него", заяви Ето'о, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Би било чудесно, ако Моуриньо се върне в Барселона. И бих искал да го помоля да оглави и Майорка. На него би му харесало там, това е най-добрият град в Испания. Но в Барселона искам да го видя по-силно. Когато Барса се срещна с Челси, ние не играхме против другите футболисти, а срещу Моуриньо. Това ни даде допълнителна мотивация. И тогава имах късмета да попадна при него в Интер и заедно спечелихме не само първенството и Купата на Италия, а и Шампионска лига. Нещо, което никой не очакваше от нас", каза още камерунецът. А защо Моуриньо стои без работа от декември 2018 година вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички