Една от основните цели на Зизу е във Франция, но не е нито Неймар, нито Мбапе


Една от основните цели на Зизу е във Франция, но не е нито Неймар, нито Мбапе
Снимка: Guliver/GettyImages

2883 0

Зинедин Зидан продължава да следва своя план за освежаването на Реал Мадрид, както и трансферния лист, който е дал на клуба. Зизу е харесал играч, който може да свърши голяма работа в халфовата линия, като впечатлява и с дефанзивната си роля на терена.

Това е Танги Ндомбеле от Олимпик Лион и сред приоритети на Зинедин Зидан. 22-годишният играч впечатли с изявите си в Лига 1, а миналата година през октомври дебютира и за националния отбор. Неговата роля наподобява много на тази на неговия сънародник Пол Погба.

Освен с физика, той впечатлява и с техника, като умее да задържи топката и да разиграва добре в предни позиции, но и да се връща и да помага в защита. Освен това отношенията между Лион и Реал Мадрид са добри, като миналата година мадридчани привлякоха Мариано за 23 млн. евро. Сега френският тим дори може да се съгласи да си върне нападателя като част от сделката за Ндомбеле, чиято цена според медиите е около 80 млн. евро.

Според слуховете пък звездата на ПСЖ Мбапе е обявил пред ръководството на мадридчани каква заплата иска, за да облече бялата фланелка. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички