Един-единствен играч на Реал не се сбогува със Зидан в социалните мрежи


Един-единствен играч на Реал не се сбогува със Зидан в социалните мрежи
Снимка: Getty Images/Guliver

1266 0

Футболистите на Реал Мадрид бяха разстроени от новината за повторното напускане на Зинедин Зидан от треньорския пост. Мнозина от тях са предчувствали, че той ще напусне клуба, но са се надявали да остане за още един сезон, пише "AS". Когато новината за напускането му бе официално обявена, играчите на "Кралския клуб" започнаха масово да публикуват в социалните мрежи благодарствени думи към французина.

Испанските медии обаче отбелязаха, че само 1 футболист на испанския гранд не е публикувал и дума по повод раздялата с легендарния Зидан. Това е полузащитникът Иско Аларкон. И това е обяснимо, отношенията между двамата не бяха от най-добрите.

През току-що отминалия сезон Иско записа само 1092 минути, а със сигурност е искал да играе повече. През януари испанецът подаде молба за трансфер, която обаче не бе удовлетворена. През лятото обаче има голяма вероятност Иско да бъде продаден. А ето къде може да продължи треньорската си кариера Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички