Едгар Давидс защити Неймар и посочи шампиона на Испания


Едгар Давидс защити Неймар и посочи шампиона на Испания

2006 0

Бившият холандски национал Едгар Давидс сподели какво мисли за звездата на Барселона Неймар и разкри кой според него ще спечели титлата в Испания.

"Питбула" защити бразилския нападател, който е доста критикуван, след лошата серия на каталунците, която им коства отпадане от Шампионска лига. Неймар не успя да вкара гол в 5 срещи, преди да забие на Депортиво (Ла Коруня), след което се разписа и срещу Спортинг Хихон.

"AS": ШЕФОВЕ В БАРСЕЛОНА ВЕЧЕ ОБМИСЛЯТ ПРОДАЖБАТА НА НЕЙМАР

"Мисля, че критиките са неоправдани, но ако си Меси, Суарес или Неймар, хората очакват от теб постоянно да бележиш и да бъдеш брилянтен. Нека бъдем честни, те също са хора. Неймар свърши чудесна работа миналия сезон, човешко е да има спад, но той все още може да завърши сезона на високо ниво. Ако играете за Барселона, Аякс или друг топ отбор, хората винаги ще искат да гледат качествени игри, а критиките винаги ще ги има", каза Давидс. Според него каталунците ще защитят титлата си в Ла Лига.

"Барселона си е Барселона и има шанс да триумфора. Имат отлични играчи и много от тях могат да решат мача с едно движение. Сега не са съвсем сигурни, но съм убеден, че ще защитят титлата си", смята холандецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички