Двама заразени с коронавирус във Валенсия


Двама заразени с коронавирус във Валенсия
Снимка: Getty Images/Guliver

772 0

Втори испански тим обяви, че има заразени служители с коронавирус. Валенсия информира, че двама членове от техния състав и треньорски щаб са тествали положително за коронавирус – ден, след като са подновили предсезонни тренировки. В клубното изявление се казва, че двете лица, които не бяха назовани, са били изолирани по домовете си, а останалата част от състава ще продължи да следва стриктните протоколи.

„Прилепите“ бяха сериозно засегнати от вируса след появата му в Испания по-рано тази година, като клубът докладва през март, че 1/3 от състава и персонала са били инфектирани. Испания, една от най-пострадалите страни в световен мащаб, продължава да преживява постепенно повишаване на броя заразени и в понеделник измести Великобритания като страната с най-много инфектирани в Западна Европа.

Новината за заразените във Валенсия идва два дни, след като играчите на Атлетико Мадрид Анхел Кореа и Шиме Върсалко тестваха положително за вируса, което означава, че ще пропуснат четвъртфиналния сблъсък на тима с РБ Лайпциг от Шампионска лига в четвъртък. А защо бивш световен шампион смята, че ако Жерар Пике играеше във Валенсия, нямаше да бъде успешен - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички