Договорът на Меси вече е подписан, но не от него


Договорът на Меси вече е подписан, но не от него
Снимка: Getty Images/Guliver

1734 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу разкри, че звездата на тима Лионел Меси вече има подписан нов договор. Той е сила, тъй като е подписан от баща му Хорхе. 

„Ще направим снимката с подписването на новия контракт на Меси. Надявам се това да се случи до края на годината, но договорът вече е подписан от баща му, който движи делата му. Новият контракт на Меси е до 2022 година и той вече е влязъл в сила”, каза Бартомеу.

Каталунският бос коментира и още една наболяла тема – контрактът на Андрес Иниеста, който изтича в края на сезона. "Споразумението с Иниеста ще бъде специално и различно, тъй като става въпрос именно за него. Той е много важен ирач за нас, както и за младите привърженици. Напълно е заслужил правото си да играе в този клуб, докато сам не реши, че вече не желае това. Андрес е символ на този клуб и единственото решение е той да подпише безсрочен договор, който да прекрати, когато пожелае”, разкри Бартомеу.

През лятото една от основните трансферни цели на каталунците бе Филипе Коутиньо, който обаче остана в Ливърпул, а през тази седмица дори влезе и в игра в двубоя от Шампионска лига. Това означава, че няма да има право да играе за друг тим в надпреварата, ако зимата напусне мърсисайдци. "Нямам чувство на неудовлетвореност от това как мина летният трансферен прозорец. Много съм доволен от подписите ни, Паулиньо е тук, Дембеле също като заместник на Неймар", допълни Бартомеу.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички