До 3000 евро стигат билетите на черно за Реал - Барселона


До 3000 евро стигат билетите на черно за Реал - Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2354 0

Напук на надвисналата и над испанската столица терористична заплаха и невижданите мерки за сигурност, които местните власти стягат, интересът към билетите за голямото дерби "Реал" (М) - "Барса" е по-голям от всякога.

Даже и на черно трудно може да се намери билет за под 300 евро, а средната цена на черния пазар надминава 650 евро в интернет, с 50 евро повече от миналата година. Като всъщност по добре познатата в Испания практика за тези пари получаваш писалка, а билетът е "безплатен" бонус към нея.

Най-хубавите билети обаче вървят далеч по-скъпо и надхвърлят 2000 - 2500 евро. Преди година най-скъпият билет за Ел Класико е бил продаден на черно на аржентинец за 2915 евро, а сега порталът ticketbis продава подобно централно място за почти 3000 - 2967 евро с точност.

Заради големия интерес от чужбина и сериозните печалби много абонати на "Реал" предпочитат да си продадат пропуските за дербито. Тази година се очаква по трибуните на "Бернабеу" да има фенове от 25 националности. Според ticketbis ще преобладават гостите от Англия, САЩ и Южна Корея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички