Джуд Белингам с ясно послание към съдиите в Испания, Карло Анчелоти е доволен (ВИДЕО)


Джуд Белингам с ясно послание към съдиите в Испания, Карло Анчелоти е доволен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

797 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че звездата на тима Джуд Белингам се научил да бъде по-сдържан и да прикрива разочарованието си на терена. 20-годишният английски национал бе изгонен преди 3 кръга в Ла Лига заради бурната си реакция спрямо съдийски решение и пропусна два мача - с Осасуна и със Селта Виго.

Белингам се опитва да владее емоциите на терена

Белингам с ясно послание към съдиите в Испания

По време на неделната победа с 2:0 срещу Атлетик Билба, Белингам отново изглеждаше ядосан след едно съприкосновение. Вдигайки се от земята, той ясно показа какво мисли, като показа, че е запушил устата си и няма да влиза в пререкания със съдиите.

"Не знам за случая с Валенсия, но Белингам много ясно научи какво трябва да направи, а то е да си държи устата затворена пред съдиите".

Белингам също изтърпя наказание за получаване на пет жълти картона по-рано през сезона, два от които бяха за спорове. По същия начин Винисиус  отсъстваше срещу Атлетик поради наказание, след като той също получи пет жълти картона, повечето от които за несъгласие. Това е нещо, което Анчелоти е споменавал няколко пъти в пресата и очевидно полага усилия да го ограничи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички