Диего Лопес се раздели с Реал (Мадрид) по много емоционален начин


Диего Лопес се раздели с Реал (Мадрид) по много емоционален начин

1761 0

Бившият вратар на Реал Мадрид Диего Лопес, който от новия сезон ще играе в Милан, реши да се раздели по изключително емоционален начин с Кралския клуб. Лопес посвети писмо на бившия си тим, като обясни, че всяка минута на „Сантиаго Бернабеу” е била дар Божи за него.

Ето и текста на писмото:

„Преди 32 години се родих в едно малко селце. Мечтаех да бъда футболист, но това, което никога не успях да си представя, бе, че някога ще се състезавам за клуба на моето сърце – Реал Мадрид. Това е нещо, което ме кара да се чувствам дълбоко горд. Затова искам да благодаря на този отбор, на президента Флорентино Перес затова, че ми дадоха възможност да защитавам емблемата на този отбор.

Благодаря на всички си треньори – Жозе Моуриньо и Карло Анчелоти. На техните екипи, за гласуваното доверие. Благодаря за всичко, което научих.

Благодаря на всички мои колеги, физиотерапевти, доктори, помощници и служители на клуба. На всички тях им желая всичко най-добро.

Искам да се обърна и към публиката на Реал, към това голямо семейство, и да му изкажа цялата си признателност. Благодаря им за подкрепата и за силата, която ми даваха.

Тръгвам си щастлив, че успях да дам всичко от себе си. Моята единствена цел бе да работя всеки ден – с респект и уважение, със себеотдаване.

И след всичко казано до тук, мога да заключа, че всеки миг в Реал Мадрид бе дар Божи.

До края, само Реал!

От един мадридист”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички