Дембеле: Искам да спечеля Шампионска лига с Барса, загубих 5 г. от кариерата си


Дембеле: Искам да спечеля Шампионска лига с Барса, загубих 5 г. от кариерата си
Снимка: Getty Images

1571 0

Крилото на Барселона Усман Дембеле сподели целите си с клуба. През изминалата година французинът подписа нов договор с каталунците след дълга сага. Сега Дембеле играе отлично под ръководството на Шави Ернандес.

"Искам да спечеля Шампионска лига с Барселона. Барса трябва да си върне този трофей. Трябва да печелим трофеи - Ла Лига, Шампионска лига. Това е най-важното", каза крилото, цитиран от "RMC Sport".

Той заяви, че е загубил 5 години от кариерата си. "Бях млад, като всеки друг човек. Можех да отида някъде, но не беше много. Не беше това, което си представяш. Постоянно контузвах задната част на бедрото си. За да не се случи това, трябваше да се работи. Постоянно ми казваха: ако не работиш, тогава ще започне стагнация. Ще си навредиш, ако не станеш по-силен", разказа французинът.

"И тогава, при Куман, всичко се промени драстично. С Шави стана още по-добре. Оттогава нямам контузии - стискам палци. Ще продължим да работим и всичко ще е наред.Чувствам се страхотно в Барселона. Чувствам, че целият отбор и клубът ми имат доверие. Загубих напразно 5 години, но сега всички говорят за футбол и е много по-добре", завърши Дембеле. А ето как Шави похвали крилото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички