Деко разкри какво означава финалът за Барселона срещу Реал Мадрид и напомни за цел №1


Деко разкри какво означава финалът за Барселона срещу Реал Мадрид и напомни за цел №1
Снимка: Getty Images

1577 0

Директорът в Барселона и бивш играч на клуба - Деко, говори пред медиите, след като стана ясно, че ще гледаме Ел Класико на финала за Суперкупата на Испания.

Той разкри какво означава този финал за "блаугранас", припомни цел №1 за каталунците и заговори за контузения Рафиня и възстановилия се Педри.

Деко назова цел №1 за Барселона

Още: Звездите на Реал Мадрид получиха 6-цифрена мотивация за победа над Барселона в Ел Класико

Думите на Деко

"Срещу Реал Мадрид ще бъде специално както винаги. Стигаме до важен момент от сезона, който може да отбележи повратна точка. Играч от калибъра на Педри се възстанови в точния момент", сподели Деко.

"Това е титла, която искаме да спечелим. Борим се на всеки един фронт, за всяка една титла. Искаме да спечелим лигата, искаме да стигнем възможно най-далеч и ако е възможно да спечелим Шампионска лига, както и Купата на Краля".

"Трябваше да се справяме с редица контузии през сезона. Наистина е жалко, че губим Рафиня, но ето, че Педри се възстанови и се надяваме да ни помогне на финала".

Още: Рафиня отново няма да вкара на Реал Мадрид - Барселона ще се бори без него

"Класирането на финал беше важна цел, клубът вече спечели тук миналия сезон. Намираме се във важен момент от кампанията, в който трябва да сме сигурни в играта си, да сме щастливи и да продължим да се наслаждаваме. Стъпката към финала бе важна. Беше труден мач, Осасуна беше много труден съперник и мисля, че играхме добре", добави още бившият полузащитник.

*Финалът за Суперкупата на Испания - между Барса и Реал в Саудитска Арабия, ще се състои тази неделя (14 януари) от 21:00 часа.

"Този турнир е нагласен" - двама от Осасуна отправиха тежки обвинения след 1/2-финала срещу Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички