Де Бройне: Не очаквайте от Азар да премине в Реал в следващите дни


Де Бройне: Не очаквайте от Азар да премине в Реал в следващите дни
Снимка: Getty Images/Guliver

3186 0

Съотборникът на Еден Азар в националния отбор на Белгия - Кевин Де Бройне, бе повече от категоричен, че крилото на Челси няма да премине официално в Реал Мадрид в следващите няколко дни. Според полузащитника двата отбора ще изчакат да преминат квалификациите за Евро 2020, в които Азар взима участие, преди да увековечат големия трансфер.

"Нищо няма да се случи в следващите четири или пет дни", заяви Кевин Де Бройне. Преди това, белгиецът реши да отговори шеговито на въпроса, къде отива неговия съотборник: "Къде е Еден? В Мадрид, със сигурност", добави Де Бройне, разсмивайки се заедно със своя сънародник Дрис Мертенс.

Очевидно трансферът на Азар на "Сантяго Бернабеу" е въпрос на време, но той най-вероятно ще бъде обявен едва през следващата седмица. В четвъртък английската телевизия "Sky Sports" информира, че Челси и Реал вече са се договорили за трансфера на Азар.

По-рано днес се появиха информации, че Реал Мадрид вече продава тениски на Азар в Испания с любопитен номер (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички