CR7: Не съм си и помислял, че ще съм голмайстор №1 на най-великия клуб


CR7: Не съм си и помислял, че ще съм голмайстор №1 на най-великия клуб

3048 0

На специална церемония днес на "Сантяго Бернабеу" Кристиано Роналдо получи специална статуетка от Реал Мадрид, след като във вторник отбеляза два гола за победата над Малмьо с 2:0 в Шампионска лига. Така той вече има 323 гола за "белия балет", с което изравни легендата на клуба Раул Гонсалес.

Според клубната история, Роналдо има 324 гола, но футболните статистици са зачели един от головете му на името на Пепе. Въпреки това е въпрос само на време португалската мегазвезда да изпревари бившия №7 на "белия балет".

"Дори не съм си помислял, че ще стана голмайстор №1 в историята на най-великия клуб - Реал Мадрид. Никога не съм вярвал, че ще стигна тези голове, когато облякох фланелката за пръв път. Благодаря ви за всичко и HALA MADRID", каза Роналдо по време на специалната церемония, на която присъстваха съотборниците му, майка му и неговият син.

Президентът на клуба Флорентино Перес не скри суперлативите си за 100-милионната си покупка, която се превърна в икона и безспорно най-добрият трансфер във футболната история.

"Ние сме клуб, който осъществи невероятни успехи, благодарение на гиганти като Кристиано Роналдо. Той е нашият голмайстор №1 и е най-добрият футболист на планетата.

Кристиано, феновете те обичат и знаят какво значиш за този клуб. Ти се превърна в легендарно име в клуба, който притежава 10 титли на Европа. Честито", каза Перес и награди CR7.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички