Чоло Симеоне се ядоса след равенството на Атлетико Мадрид с Леванте в Ла Лига


Чоло Симеоне се ядоса след равенството на Атлетико Мадрид с Леванте в Ла Лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1426 0

Късно снощи Атлетико Мадрид завърши 2:2 като гост на Леванте в мач от 11-ия кръг на Ла Лига, въпреки че на два пъти повеждаше в резултата. Домакините на два пъти се връщаха в мача с дузпи, а старши треньорът на Атлети Диего Симеоне получи два жълти картона и бе изгонен от главния съдия.

"Ние трябва да работим и да се усъвършенстваме, а не да се извиняваме със съдията за двете дузпи или за 200-те удара срещу Жоао Феликс, които остави без последствия. Трябва да работим и да се опитаме да излезем от тази ситуация", заяви бесният Чоло след мача и добави:

"Бележим голове, но от други неща ни боли. Съдията на терена си разбира от работата. Вие, журналистите, сте тези, които трябва да коментират. Не ме карайте да го правя аз!".

Шампионът от сезон 2020/21 пропусна шанса да изравни Реал Мадрид по точки във временното класиране и в момента се намира на шесто място с актив от 19 пункта. Лидер в Испания е Реал Сосиедад (24 т.), но тимът има мач повече от "белия балет" и Севиля!

Тук можете да разберете какъв голям проблем се задава пред тима на Карло Анчелоти, предвид натоварената програма в Ла Лига през месец ноември!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички