Четиримата играчи на Реал, които могат да върнат тима на пътя на победата


Четиримата играчи на Реал, които могат да върнат тима на пътя на победата
Снимка: Guliver/GettyImages

2285 0

За никого не е тайна, че Реал Мадрид се намира в криза в Примера дивисион, както и в турнира за Купата на Краля, от където отпадна през седмицата. Мястото на треньора Зинедин Зидан пък никак не изглежда сигурно за момента. Той трябва да намери начин да изкара тима си от кризата и да го мобилизира изцяло преди 1/8-финалните мачове от турнира за Шампионска лига, където техен съперник е ПСЖ.

На "Сантяго Бернабеу" обаче има четирима играчи, които все още държат главите си "над нивото на водата" в този труден за тима момент и се очкава именно те да върнат европейския гранд в правия път.

Гарет Бейл се завърна от дълго лекуване на контузия и е готов да помогне на своя тим. 2018 година започна страхотно за него, а в последните си четири мача има пет гола на сметката си.

Марсело имаше много слаба първа половина на сезона, но сега е моментът да докаже на Зидан и феновете, че той неслучайно многократно е избиран като най-добрият ляв бек в момента. Срещу Депортиво ла Коруня той направи две асистенции и по всичко личи, че отново се връща към най-добрите си дни.

Начо получи шанс да покаже на какво е способен, след като капитанът Серхио Рамос лекува контузия. Може да не е най-добрият на позицията си в света, но отдадеността му му печели много ласкави думи в медиите в Испания. 

Кристиано Роналдо на няколко пъти през сезона показа, че е на крачка от най-добрата си форма. 2018 година започна на чисто за португалеца и звярът у него се пробужда. А скоро започват и мачовете в Шампионска лига - любимият турнир на Кристиано, още повече щом става въпрос за фазата на директните елиминации.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички