Четири скандални ситуации, в които Реал Мадрид беше ощетен в "Ел Класико" (СНИМКИ)


Четири скандални ситуации, в които Реал Мадрид беше ощетен в "Ел Класико" (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

2184 0

Първото "Ел Класико" за сезона завърши 1:1, но в лагера на Реал Мадрид със сигурност се чувстват ощетени от отсъждания, които реферът Клос Гомес взе по време на дербито на "Камп Ноу".

Още в началото на първото полувреме Лукас Васкес нахлу много опасно в наказателното поле, където беше блокиран от Хавиер Масчерано. Този "блок" обаче не беше по футболните правила и трябваше да последва сигнал за дузпа.

Само няколко минути по-късно Иван Ракитич игра с ръка в наказателното поле, но отново съдията реши да не отсъди наказателен удар.

Ситуацията в 24' пък е още по-скандална. В рамките на 5 секунди Масчерано дърпа Роналдо за фланелката, непозполявайки на нападателя да отскочи, за да засече центриране в наказателното поле.

Четвъртата и безспорно най-интересна в мача беше голът на Луис Суарес. Той първо е в засада, а освен това извършва нарушение срещу Лукас Васкес, избутвайки го в гръб. Ситауцията можете да видите ТУК!

В мача имаше още две прелюбопитни ситуации. В самото начало Иско получи жълт картон заради нарушение срещу Неймар, но бразилецът по актьорски се хвърли на терена, след като сам се избута с ръка от тялото на испанския национал. В 48' пък, точно преди гола на Барселона, Лукас Васкес беше изведен сам срещу вратаря, но съдийската бригада отсъди несъществуваща засада срещу бързоногото крило.

Съмнения за дузпа имаше и в наказателното поле на Реал Мадрид. Дани Карвахал игра с ръка при опит за центриране, но отново не последва сигнал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички