Бъдещето на Антоан Гризман е решено


Бъдещето на Антоан Гризман е решено

4360 0

Атлетико (Мадрид) ще затвърди статута си на топ отбор, след като оставането на Антоан Гризман изглежда гарантирано, информират медиите в Испания.

Нападателят е искан от всички най-големи отбори в Европа, сред които са Байерн, Реал и Манчестър Юнайтед, но френският нападател иска да остане на "Висенте Калдерон".

Това е свидетелство, че "дюшекчиите" ще се опитат да останат в европейския елит възможно най-дълго време. През последните години заради незадоволителното финансово състояние на тима от клуба си тръгнаха редица големи имена, но с новото разпределение на ТВ правата в Испания Атлетико се намира в отлична финансова позиция.

Какво ще каже Гризман на Зидан, ако го поиска в Реал?

Самият Гризман е бил убеден от ръководството да поднови договора си и това се очаква да стане след финала на Шампионска лига.

"Щастлив съм в Атлетико. Близо съм до подновяване на договора. Намираме се на правилен път. Доволен съм от това, което ми се случи през 2016 година. Надявам се да спечелим Шампионската лига с Атлетико и след това европейското първенство с Франция. Това би ми донесло голяма радост. Предстои ни много голям мач срещу Реал (Мадрид). Това е моят първи голям финал, очаквам да играем добре и да вдигна купата", каза нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички