Без удар във вратата, Барселона се добра до равен с Малага


Без удар във вратата, Барселона се добра до равен с Малага
Снимка: Getty Images/Guliver

2506 0

Отборите на Малага и Барселона завършиха 0:0 в среща от 5-ия кръг на Примера дивисион. С равенството каталунците прекъснаха серията си от четири поредни победи в първенството, но продължават да са без допуснат гол.

Дебют за Барселона направи новото попълнение Дъглас Перейра. Любопитен факт е, че тимът на Луис Енрике не успя да отправи нито един точен удар във вратата на своя противник, който в същото време изигра отличен двубой.

В 15-та минута Иван Ракитич спечели пряк свободен удар на удобна позиция пред наказателното поле, но Лео Меси стреля над вратата. При друга атака центриране в наказателното поле на Малага стигна до Меси, но той можа да засече само с гърди и бе неточен.

В 71-та минута гредата спаси Барса. Влезлият като резерва Луис Алберто спечели пряк свободен удар на позиция отстрани на наказателното поле. Всички очакваха центриране, но Луис Алберто стреля силно от малък ъгъл към първата греда, Браво изби в гредата и след рикошет в Пике топката излезе в корнер.

След двубоя каталунците са на върха в класирането с актив от 13 точки. Малага е на 10-а позиция с 6 точки.

Състави:

Малага: Камени, Росалес, Серхио Санчес, Уелингтон, Мигел Торес, Кастийехо (77 Хуанми), Камачо, Дардер, Хуанпи, Дуда (67 Луис Алберто), Амрабат

Барселона: Браво, Дъглас, Пике, Бартра, Алба, Бускетс, Ракитич, Иниеста, Педро (64 Сандро), Неймар (64 Мунир), Меси

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички