Без спирка за Барселона: Взе поредния голям талант, готви още една сделка


Без спирка за Барселона: Взе поредния голям талант, готви още една сделка
Снимка: Getty Images/Gulliver

1683 0

Ръководството на Барселона продължава да реди сделка след сделка по време на зимния трансферен прозорец. След като договори два входящи трансфера и прати Денис Суарес под наем в Арсенал, каталунците привлякоха и поредния бразилски талант. Това е 19-годишният голадция на Сао Пауло Габриел Новаеш.

Контрактите между клубовете ще бъдат довършени в най-скоро време, като играчът ще премине в отбора под наем с опция за откупуване след края на сезона. По този начин треньорският щаб ще види отблизо качествата на Новаеш, който ще бъде интегриран в "Б" отбора на Барселона. Младоците на "блауграна" се състезават в третото ниво на испанския футбол.

Новаеш става четвъртият футболист, който се договаря с „блаугранас” през тази зима, като другите трима са Франки Де Йонг, който ще премине в отбора през лятото, Жан-Клер Тодибо и Кевин Принс Боатенг, който вече дебютира за селекцията на Ернесто Валверде.

Междувременно сделките в Каталуня не са приключили, като ръководството на Барселона се опитва да вземе и един от най-добрите млади играчи в Европа (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички