Бетис постигна драматична победа в Памплона (ВИДЕО)


Бетис постигна драматична победа в Памплона (ВИДЕО)

1323 0

Бетис постигна ценен успех с 2:1 при гостуването си на Осасуна в първи мач от 9-ия кръг на Примера дивисион. По този начин тимът от Севиля прекъсна негативната си серия от две поредни поражения в първенството.

Любимецът на „зелено-белите” фенове Хоакин даде преднина на гостите в 19-ата минута след асистенция на бразилеца Петрос. След почивката домакините успяха да изравнят с гол на Роберто Торес в 48-ата минута.

Роналдо се гаври с юноша на Реал (ВИДЕО)

Двубоят вървеше към заслужено равенство, когато в 87-ата минута играчите на Осасуна останаха в намален състав след червен картон на френския нападател Еманюел Ривиер.

От това се възползваха гостите, които стигнаха до победата с гол в добавеното време на срещата. В герой за севилци се превърна чилийският полузащитник Фелипе Гутиерес, който с мощен шут от пряк свободен удар оформи крайното 2:1 за Бетис.

С победата тимът воден от Густаво Пойет събра актив 11 пункта и вече заема 9-то място в класирането, докато Осасуна е на предпоследната 19-та позиция с едва 6 спечелени точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички