Бензема недоволен от интереса към Холанд, иска да отиде в ПСЖ


Бензема недоволен от интереса към Холанд, иска да отиде в ПСЖ
Снимка: Getty Images

3071 0

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема може да пожелае трансфер в Пари Сен Жермен, ако „лос бланкос” се подсилят с Ерлинг Холанд. Френският национал е с договор до 2023-а година с Мадрид, когато вече ще е на 35-годишна възраст.

Бензема се намира сензационна форма за „лос меренгес” през този сезон с 14 гола и 8 асистенции в 15 мача във всички надпревари, но той е останал разочарован с оглед факта, че мадридчани искат сериозно да вземат норвежкия талант.

Според El Nacional, бившият футболист на Олимпик Лион не иска да „споделя прожекторите” с Холанд, а ПСЖ може да опита да вземе Бензема без пари, когато неговият договор с Реал изтече след две години.

Медията също така твърди, че французинът желае да завърши кариерата си в Лига 1, а от парижани ще бъдат готови да му предложат последен сериозен договор преди да приключи кариерата му.

Бензема има 66 гола в 148 мача за Лион преди трансфера му в Реал Мадрид, където спечели три пъти титлата в Испания и четири пъти Шампионска лига по време на 12-годишния му престой на „Сантиаго Бернабеу”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички