Бензема: Не съм актьор, но други са


Бензема: Не съм актьор, но други са

1524 0

Футболистът на Реал Мадрид Карим Бензема заяви, че той не е актьор, нито на терена, нито извън него и вярва, че е станал популярен сред феновете, заради земното си отношение към останалите.

"Не съм актьор. Целта ми в мача не е да изглеждам добре пред камерите. Има други, които го правят.", заяви Бензема.

Преди време Дейвид Бекъм и Кристияно Роналдо бяха обвинени, че обръщат прекалено много внимание на имиджа си, а футболът се е превърнал в спорт предимно за печелене на пари през последните две десетилетия.

Бензема обаче не мисли така. Той заяви, че изграждането на негов образ на игрището не го интересува и той просто иска да бъде себе си. Според френския национал, това може да направи чудеса за неговата популярност."Когато хората ме виждат на улицата, независимо дали са млади, стари, жени или деца, всеки от тях ми показва обичта си."

Реал Мадрид беше остро критикуван за разгромната загуба с 0-4 от градския съперник Атлетико. Бензема потвърди, че представянето на неговия отбор е било "бедствие", но добави: "Ще приема критиката сериозно от тези, които са се състезавали в мачове на най-високо ниво, но ако идва от някой, който никога не е играл футбол, няма да обърна внимание.", завърши футнолистът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички