Бенитес работи здраво по ключов проблем в Реал Мадрид


Бенитес работи здраво по ключов проблем в Реал Мадрид

2285 0

Рафаел Бенитес прекарва първите няколко дни от предсезонната подготовка в оформяне на своя отбор. Той се стреми да изгради един солиден тим и иска да направи това още от самото начало, започвайки от защитата, пише "Марка".

Бенитес проведе интензивен курс със своите централни бранители Начо, Пепе, Рамос и Варан, както и с дефанзивния полузащитник Ияраменди, за да им обясни какво точно ще очаква от тях през новия сезон. Треньорът на "белите" изведе петимата на терена в присъствието на своя помощник Фабио Пекия, който доведе от Наполи.

Това е една сериозна декларация за намеренията на новия наставник на Реал Мадрид, която засяга отбора на Анчелоти от сезон 2014/15. Изявлението гласи: "Ние трябва да се защитаваме малко по-добре" и даде повод за дебат.

Ако сравним статистиките на двамата треньори в последните години ще видим, че отборите на Анчелоти са се справили по-добре от тези на Бенитес в отбрана. Например Наполи допусна 54 гола във вратата си през изминалия сезон, докато Реал Мадрид - 37.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички