Бащата на Неймар посочи какъв е шансът той да играе в Реал


Бащата на Неймар посочи какъв е шансът той да играе в Реал

2702 0

Докато Барселона не успява да се разбере с една от звездите си - Неймар, за нов договор, испанската преса ни залива с информации за евентуални трансфери на бразилеца.

Покрай милиардерите от Манчестър Сити и ПСЖ, на няколко пъти като евентуална дестинация за бързака се споменваше и Реал Мадрид. Дали има шанс Неймар да стане вторият Фиго и какво е бъдещето му говори неговият баща, който е и негов агент.

Разкриха нападателя, който би заменил Неймар в Барселона

"Шефът в ситуацията на Неймар е Барселона. Всяка оферта, която пристигне, или някаква информация за Неймар, първо се разглежда в Барселона. Ние не трябва да говорим за това, Неймар има договор с клуба и клубът контролира ситуацията. Спекулациите са огромни и е ясно, че Неймар знае какво се случва. Всички знаем, че много клубове се интересуват от неговия футбол, но това не значи, че вече сме разговаряли с някого. Неймар има договор с Барселона, трябва да отработи още две години от него", коментира таткото на звездата.

"Що се отнася до възможностите синът ми да се озове в Реал Мадрид, те са равни на нула", завърши родителят на Неймар, цитиран от "Fox Sports".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички